Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sztuczka z monitorem i grzejnikiem.

Tychus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1. kładziemy rękę na grzejnik i dotykamy palcem wskazującym monitor i powinnismy odczuć tak jakby "Wibracje" :D

Enjoy!

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Dooobre, przypomnaiłem sobie to i teraz się cały czas bawię :D, kiedyś robiłem tak z grzejnikiem i anteną od neta daje lepszy efekt:P

@edit

Lpeszy efekt jest jak grzejnik złapie się całą ręką a palcem wskazującym na brzeg EKRANU monitora:D

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Grzejnik pełni rolę uziemienia, tak więc jeśli masz sprzęt elektroniczny z metalową obudową to na pewno jest ona uziemiona. Spróbuj dotykając jej i monitora.

Eee to nie działa tylko na CRT?

Dobra, zedytowałem post, musisz spełnić te warunki :

- monitor CRT

- grzejnik żeliwny lub stalowy/aluminiowy bez emalii

- piec starego typu lub brak własnego(chodzi mi tu o bloki i osiedla kupujące ciepło)

- stalowe lub miedziane rury

Opublikowano

Mi to nie działa. Nic się nie dzieje....

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Tylko mały problem nie do sięgnę do grzejnika, ale wypróbuje.

Lepszy bug to zdjąć klapkę od baterii (w telefonie) i trzymać telefon, a 2 ręką (albo 2 osoba) iskrownikiem od zapalniczki strzelić w telefon.

Fajny efekt, na pewno nie odczuliście nigdy takiego. Fajny prądzik przeleci.

+ jest to że zauważyłem że o 2% bateria wzrosła.

PS. Pasuje zrobić poradniki, tylko w jakim dziale? SinglePlayer?

Opublikowano

Szkoda telefonu. Po prostu strzel od razu w dłoń

W telefon, albo boki telefonu, baterię.

Telefonowi się nic nie dzieje, nawet się ładuje :P

Jak strzelisz w telefon to większy ładunek dostajesz, lepszy efekt niż strzelić w dłoń.

Wybróbowałem tego "buga" działa, ale lepiej trzymać się całą ręką grzejnika=lepszy efekt.

Opublikowano

Lepszy bug to zdjąć klapkę od baterii (w telefonie) i trzymać telefon, a 2 ręką (albo 2 osoba) iskrownikiem od zapalniczki strzelić w telefon.

Fajny efekt, na pewno nie odczuliście nigdy takiego. Fajny prądzik przeleci.

+ jest to że zauważyłem że o 2% bateria wzrosła.

Ja tam patrzę na takie pomysły z dystansem. Wiem jak dużo trolli jest w internecie :D

Dużo razy widziałem dobre rady typu "włóż palec do octu", "jak Ci nie działa gra to musisz kupić nowy monitor", "włóż żarówkę do ust" i inne takie więc w "internetach" trzeba uważać :)

@topic

Niestety ale nie mogę sprawdzić bo nie mam grzejnika w pokoju :(

Ponoć mocne wibracje można poczuć wkładając dwa gwoździe do kontaktu. Próbował ktoś?

Z tego co słyszałem efekt jest lepszy jeżeli nie ma się różnicówki.

HBV27j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...